На тлі скандалів з витоком даних мільйонів користувачів Facebook, стало абсолютно очевидно, що довіряти цій соцмережі точно не варто. Поради, які допоможуть захистити ваші дані, шляхом простих вилучень.

  • Ваш день народження. Дата вашого народження полегшує шахраям доступ до ваших особистих даних і навіть до інформації про вашому банківському рахунку.
  • Ваш номер телефону. Хочете, щоб у всіх ваших друзів на Facebook (або людей, які переглядають ваш профіль) був ваш номер телефону? Це точно зараз не потрібно, бо вам будуть набридати різні сервіси та магазини з акціями.
  • Фотографії маленьких дітей. Цього точно не варто робити, навіть якщо сильно хочеться показати свого малюка.
  • Адреса та фото школи, куди ходить ваша дитина. Простіше кажучи, не дозволяйте кривдникам або потенційним викрадачам знайти ваших дітей.
  • Служби визначення місцезнаходження. У 2015 році TechCrunch повідомив, що понад 500 мільйонів людей використовують Facebook виключно зі своїх мобільних телефонів. Однак, Facebook відстежує ваше місце розташування, але ви точно не хочете. За вами може бути стеження.
  • Коли і куди ви вирушаєте у відпустку. Це своєрідне запрошення грабіжникам у ваш будинок.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.