У першій половині березня на території України почали продавати флагманський смартфон Samsung Galaxy S10. Якщо на старті продажів в офіційних торгових точках виробника покупцям доводилося платити за нього 32 000 гривень, то на сьогоднішній день телефон впав у ціні до 19 646 гривень, тобто подешевшав майже на 12 000 гривень.

Дивно, але всього за кілька місяців смартфон різко подешевшав. Компанія не намагається продавати смартфон з величезною ціною, і тепер займається продажем флагман за доступною ціною. Втім, незабаром на прилавках (у вересні) з'явиться новий Galaxy Note 10, який прийде на заміну Galaxy S10 з його подвійний фронтальною камерою.

Падіння ціни на смартфон пов'язано в першу чергу з тим, що компанія-виробник штучно завищила його вартість для громадян України, зажадавши за телефон дуже велику суму грошей. За три місяці ціна істотно впала, що робить смартфон доступнішим для більш широкого кола споживачів.

Будемо чекати нових знижок, так як кожен з покупців хоче придбати флагман за більш низькими цінами. Свята не за горами, так що саме час починати збирати гроші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.