Нерідко різного роду витоку достовірної інформації про новинки IT-індустрії трапляються через неуважність працівників онлайнового магазину Amazon, які передчасно заводять сторінки з описом ще не анонсованих пристроїв на сайті. Однак, співробітники на цей раз сильно накосячили, що зганьбила Amazon на весь світ.

Американський Amazon передчасно додав смартфон Moto Z4, який поки не представили, каталог і відразу ж почав його продажу. Більш того, як мінімум один користувач встиг купити пристрій. Судячи з усього, інформацію про смартфоні ми побачимо навіть раніше самої презентації смартфона, що дуже засмутить виробника. Як Amazon викрутиться цього разу - невідомо.

Зараз передчасно опублікована сторінка з Moto Z4 вже видалено, але при бажанні архівну версію з описом характеристик пристрою можна знайти в кеші пошукової системи Google.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що стосується самого девайса, Moto Z4 побудований на SoC Snapdragon 675 і оснащений великим екраном OLED FullVision діагоналлю 6,4 дюйма з каплевидным вирізом під фронтальну камеру з роздільною здатністю 25 Мп. Основна камера одинарна - на 48-мегапиксельном сенсорі, яка працює в парі з нейромережею. Є підтримка карт пам'яті microSD і роз'єм 3,5 мм Ємність акумулятора становить 3600 маг, підтримується швидка 15-ватна зарядка. За девайс просять близько 500 доларів, і це відмінна ціна для такого практично флагманського апарату.

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.