Американська компанія Apple отримала патент на створення складного дисплея. Про це повідомляється на сайті відомства з патентів і товарних знаків США.
Стало відомо, що організація видала Apple 85 нових патентів, включаючи патент на створення екранів, що складаються в один або два рази. Як припускають експерти, революційна технологія може використовуватися у нових моделях iPhone або в інших пристроях корпорації.

Заявку на патент було подано ще у 2018 року. У ній описувалася технологія нагріву екрану у зоні згину, потрібна для того, щоб запобігти поломці гаджета через часте використовуватися при низькій температурі.

Передбачається, що революційний смартфон може з'явитися на ринку після 2021 року.

Нагадаємо, Amazon помилково продала секретний смартфон Moto Z4.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, Xiaomi представила Redmi 7A.

Також Знай.uа писав, видання 9to5mac опублікувало три знімка екрана iPhone з iOS 13, яка буде офіційно представлена тільки 3 червня.