Компанія Samsung працює над другим смартфоном, який буде складатися назовні. І це при тому, що вони до цих пір не випустили перший подібний гаджет, Galaxy Fold.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Samsung готовий презентувати новий гаджет "досить скоро". Про це повідомляють джерела в Кореї.

На відміну від гаджета Fold нова модель буде складатися назовні, а не всередину. Таку ж систему складання представив і Mate X від Huawei. Mate X спочатку планувалося запустити в червні, але дата старту продажів також була перенесена — до вересня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У корейських ЗМІ повідомляють, що на даний момент Samsung не оголошує фіксованої дати запуску нового смартфона, однак вони роблять все можливе, щоб зробити це раніше Huawei.

Компанія офіційно ніяк не коментує виробництво нового телефону. При цьому згідно інсайдерської інформації, постачальники вже почали масове виробництво його деталей. Можливо, і всього телефону.

Фанатам компанії вереснева дата запуску нового Galaxy Fold здається малоймовірною, хоча Samsung і прагне випередити Huawei. Враховуючи події, пов'язані з Fold, Samsung, швидше за все, доведеться прискорити запуск Fold, а також представлення і запуск абсолютно нового пристрою.

Складні телефони є однією з найбільш очікуваних категорій смартфонів у цьому році. Однак поки що вони опинялися повним провалом. Ранні версії Galaxy Fold вийшли з ладу, що змусило Samsung відкласти запуск, а основні партнери, включаючи оператора AT & T, в кінцевому підсумку скасували попередні замовлення на телефон.

Нагадаємо, дизайн флагмана Samsung Galaxy S11 шокував користувачів.

Як повідомляв Знай. ua, Samsung готова випустити на ринок покращений Galaxy Fold.

Також Знай. ua писав, що Samsung представить нову лінійку смартфонів Galaxy.