Компанія Samsung на честь свого 10-річчя розробила спільно з дизайнерським журналом Dezeen конкурс з призовим фондом у $40 000. Схоже, тепер компанія починає співпрацювати з користувачами, і готова їх озолотити.

Конкурс проходить у двох категоріях: Next Mobile+ і Next Mobile Wallpaper. Перша — це оригінальний дизайн аксесуарів для пристроїв Galaxy. Наприклад, чохли для смартфонів і планшетів, ремінці для смарт-годин, футляри для навушників і т. д. Samsung робить акцент на тому, що це повинні бути не просто красиві, але ще й корисні аксесуари, які розширюють функціональність гаджета. Схоже, у працівників компанії закінчилися ідеї, і їм потрібні свіжі думки, які дозволять збільшити популярність своєї продукції.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В категорії Next Mobile Wallpaper будуть представлені нові шпалери. Звичайно, мова йде не про звичайних красивих фотографіях - компанії потрібні інтерактивні шпалери, які зроблять екран блокування більш корисними.

Переможці обох категорій отримають по $10 000. За друге і третє місця передбачено нагорода в $5 000 і $3 000 відповідно. Інші фіналісти отримають по $1 000.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.