У Китаї відбулася щорічна розпродаж 6.18. Під час акції можна було придбати Xiaomi Mi Mix 2s спочатку за 330 доларів, а потім і за 290 доларів. Тепер було оголошено остаточну офіційну ціну флагмана.

По закінченню розпродажі на Xiaomi Mi Mix 2s встановили ціну 330 доларів. Може здатися, що ціна трохи завищена, але можна з упевненістю сказати, що при покупці смартфона від Xiaomi переплатити просто неможливо. Що стосується технічної характеристики, в телефоні закладено 8 ГБ оперативної і 256 ГБ енергонезалежній пам'яті. На старті продажів, навесні минулого року, апарат можна було придбати за 580 доларів. Іншими словами,вартість моделі пристойно знизилася, практично вдвічі. Для тих, хто хотів цей смартфон але не міг собі його дозволити з'явилася відмінна можливість “урвати” його за приємною ціною. Так, флагман не такий вже й новий, але йому потужності вистачить для ігор і перегляду відео.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Весняний флагманський смартфон це перший керамічний телефон з підтримкою бездротової зарядки. Він містить Qualcomm Snapdragon 845 і фронтальну камеру внизу під екраном.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.