У новій бета-версії довгоочікуваної iOS 13 користувачі знайшли одну дуже цікаву функцію. Вона називається FaceTime Attention Correction. Звучить круто, але користі в ній не так вже й багато, як може здатися.

Суть роботи функції досить проста: вона робить так, щоб під час відеодзвінка користувач міг дивитися на екран, а його співрозмовнику показувало, що той дивиться в камеру. Звучить просто, але над реалізацією явно билися довго і наполегливо, адже це все має виглядати не крипово. У будь-якому випадку, знаючи Apple, над цією функцією працювали дуже довго.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На перших фотках виглядає дуже навіть нічого. Ось так було без функції:

А це з застосуванням FaceTime Attention Correction:

Які алгоритми там задіяні, неясно, але поки працює тільки в iPhone XS XS і Max. Чи То з-за високих вимог до продуктивності платформи, то просто на інших не встигли протестувати. Можливо, ця функція стане доступною для всіх смартфонів, які оновляться до iOS 13

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.