В китайській соціальній мережі Weibo було опубліковано зображення, на якому нібито зображена тильна сторона нового флагманського смартфона Huawei Mate 30 Pro. Звичайно ж, в очі кидається саме камера девайса, яка має незвичайну форму.

Судячи по зображенню, китайська компанія продовжує експериментувати з дизайном гаджетів, і на цей раз - з камерою. У пристрої, представленого на картинці, основна камера складається з кількох лінз, вмонтованих у круглий модуль. Для чого це зроблено - невідомо. Можливо, корпорація вирішила показати різницю між лінійками моделей, щоб вони не конкурували між собою, а лише показали величезний вибір покупцеві.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ніяких деталей про майбутнє гаджеті поки немає, як і інформації про його можливої вартості.

У тому числі невідомо, під керуванням якої операційної системи гаджет буде працювати.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.