Samsung продовжує оновлювати свої смартфони, навіть не нові моделі, до Android Pie. І днями свіжу прошивку отримав захищений Galaxy Xcover 4. Зазначимо, що девайс не новий. На ринку він знаходиться ще з 2017 року. Однак, є велика ймовірність, що компанія хоче відродити цю лінійку, випустивши новий девайс, який буде захищеним за всіма стандартами.

Нагадаємо, Galaxy Xcover 4 вийшов у квітні 2017 року, тоді ще з Android 7.0 “на борту”. Тепер власники смартфонів отримали оновлення G390FXXU4CSF9 разом з червневим патчем безпеки.

Чоловічий Pie йде в комплекті з фірмовою оболонкою One UI. У числі нововведень — темна тема, жестовая навігація і функція Digital Wellbeing, яка дозволяє відслідковувати час, який користувач витрачає на смартфон або окремі програми. Іншими словами, девайс отримав більш сучасну начинку і функцій додалося дуже багато.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

днями оновлення отримали європейські користувачі Galaxy Xcover 4. Прошивка поширюється поступово, тому в інших регіонах може з'явитися пізніше.

Варто дочекатися нової моделі, яка може стати популярною серед любителів активного відпочинку.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.