Інсайдер витоків Max J., відомий під псевдонімом @Samsung_News_, розповів нові подробиці про гнучкий смартфон, розробку якого зараз веде Sony.

На відміну від девайсів Royole, Huawei і Samsung, це не буде переосмислення розкладачки – смартфон швидше нагадуватиме флагманський телевізор-рулон від LG. Схоже, гаджет не буде мати твердого корпусу, який має певну форму. Гаджет зможе згинатися в будь-якому місці, а зменшення в розмірі буде здійснено за рахунок скручування в рулон.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нинішні прототипи оснащені камерою з десятикратним збільшенням, дисплеєм LG, чіпсетом SM7250 (продовження Snapdragon 730) і скромною батареєю на 3220 маг. Незрозуміло, де при такому корпусі взагалі розташується акумулятор. У фінальних пристроях місце середняковой SoC може зайняти Snapdragon 855. Подивимося, яким буде цей гаджет, але представлять його точно не в 2019 році.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.