В Лос-Анджелесі відкрилася виставка футуристичних машин, на якій можна побачити незвичайні автомобілі, які немов зійшли з обкладинок коміксів або потрапили до нас з майбутнього. Відзначимо, що автомобілі сподобалися не тільки фанатів коміксів - апарати дійсно виглядають круто, і навіть відсутність дверей і вікон не псують вигляд.

У виставкових залах приглушене світло. Створена загадкова атмосфера, яка як не можна краще посилює особливість цих вишуканих транспортних засобів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Тут представлені мінімалістичні чорні машини без вікон і дверей, мотоцикли, поміщені в металеві коробки-панцирі, і гігантські квадроцикли-кабріолети, від яких неможливо відвести погляд. Виглядає все це круто, але от про ціни говорити поки рано. Звичайно, це всього лише концепт кари, і не факт, що автомобілі майбутнього будуть мати саме такий дизайн.

Таких транспортних засобів світ ще не бачив. Їх створили далекі від автоіндустрії дизайнери. Ці машини, мотоцикли і квадроцикли – суцільний політ фантазії.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.