Літній розпродаж Steam підходить до кінця, а переможцем Гран-прі вже вибрали команду Коргі, члени якої отримають призи. Valve привітала фіналістів, а також анонсувала велику роздачу ігор. Це означає, що тепер користувачі можуть отримати цінні призи, і навіть гри на безкоштовній основі.

У заключному повідомленні, компанія зазначила, що Гран-прі пройшло не так гладко, як хотілося б. Наприклад, геймери почали масово видаляти інді-ігри зі списку бажань, щоб отримати за перемогу в кожному із заїздів ААА-проект. Valve написала, що врахувала помилки, і наступна гонка Річної розпродажі пройде без крутих поворотів. Втім, цього разу користувачі обдурили Steam, і отримають чудові ігри за копійки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В якості додаткового подарунка Steam обере 5 тисяч користувачів, які брали участь у перегонах, та подарує їм одну гру, яка стоїть першою в списку бажань. “Гонщики” отримають приз протягом 48 годин після завершення розпродажу, і будуть обрані випадковим чином. Враховуючи кількість геймерів, шанси не такі вже й великі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.