До релізу довгоочікуваного лінійки Galaxy Note 10 залишається менше місяця, і інсайдери радують новими подробицями. Тепер в мережі показали дизайн Note 10, і схоже, саме в такому вигляді він з'явиться на прилавках.

Фотографії Note 10, які були опубліковані навіть без водяних знаків, підтвердили правдивість більш ранніх рендерів. Судячи з них, нас чекає практично безрамковий 6,3-дюймовий екран з отвором під одинарну фронтальну камеру. Втім, в 2019 році смартфон з рамками неприпустимий для ринку смартфонів, враховуючи технологічний прогрес.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Одночасно з базовим Galaxy Note 10 буде представлена і Plus-модифікація. Їй приписують 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 3 040 x 1 440 пікселів і підтримкою HDR. Дозвіл екрану просто вражає. Однозначно, якість картинки буде на висоті.

Цілком передбачувано, флагмани отримають топовий процесор Snapdragon 855 від Qualcomm, принаймні, в одній з версій. Об'єм оперативної пам'яті поки невідомий, ємність накопичувача складе до 1 ТБ. Акумулятор у Galaxy Note 10 Plus — на 4 170 мА·ч з підтримкою швидкої зарядки через USB-C. Акумулятор не самий об'ємний на ринку, але і його повинно вистачити на весь день автономної роботи.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.