Apple запустить продажу iPhone 11 і iPhone 11 Max у п'ятницю, 20 вересня 2019 року. Старт продажів нових смартфонів відбудеться через 10 днів після презентації. Про це сьогодні повідомив джерело в компанії Verizon, який щорічно вірно розкриває дату початку продажів нових флагманів Apple. Схоже, компанія трохи затримається з презентацією, так як у минулому році вона відбулася трохи раніше.

Згідно з даними джерела, Verizon отримає перші великі партії iPhone 11 і iPhone 11 Max у вівторок, 10 вересня, прямо в день презентації смартфонів. Спочатку пристрою будуть доставлені в розподільчі центри. До п'ятниці, 20 вересня, нові моделі iPhone прибудуть в магазини. Втім, ціни будуть кусатися. Інсайдери розповіли, що вартість девайсів буде від 900 до 1400 доларів, і це тільки на території Китаю. Подивимося, якою буде підсумкової ціна на території Європи та України.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше цей же джерело з компанії Verizon двічі розкривав точні дати старту продажів нових iPhone, так що сумніватися в достовірності точно не варто.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.