Компанія Huawei представила в Україні свій новий смартфон Huawei P smart Z, головними особливостями якого є безрамковий Ultra FullView-екран і висувна фронтальна камера. Втім, висувний камерою зараз вже нікого не здивуєш.

Смартфон Huawei P smart Z оснащується 6,59-дюймовим екраном Ultra FullView без вирізів з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів (391 PPI). Завдяки переміщення фронтальної камери, динаміка і датчика зовнішньої освітленості, співвідношення сторін дисплея склало 19,5:9, а екрана до корпуса — 91%. Відмінні показники, якщо врахувати, що гаджет отримав величезний екран.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Модель отримала восьмиядерний процесор Kirin 710F (4xCortex-A73 (2,2 ГГц), 4xCortex-A53 (1,7 ГГц), ARM Mali G51 MP4) і фірмовий інтерфейс EMUI 9. Ємність акумулятора становить 4000 маг, обсяг оперативної пам'яті — 4 ГБ, місткість сховища даних — 64 ГБ (плюс microSD до 512 ГБ). І хоча процесор не топовий, для спілкування в соц мережах і перегляду відео продуктивності вистачить з головою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Продажі смартфона Huawei P smart Z в Україні стартують 10 липня у всіх роздрібних мережах України. Що стосується ціни, за гаджет попросять близько 8 тисяч гривень, що дуже мало для смартфона з такими можливостями.

Нагадаємо, що компанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.