Компанія Google вирішила знову влаштувати атракціон нечуваної щедрості, запропонувавши актуальні флагманські смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL зі знижкою в €260 або $200 в залежності від регіону. Це означає, що користувачі зможуть заощадити від 5 до 7 тисяч гривень при купівлі девайса від пошуковика.

Знижені ціни вже діють в офіційному магазині Google Store в США та низці європейських країн. Відразу обмовимо, що за аналогією з недавнім весняним зниженням цін нинішнє є тимчасовою акцією, яка завершиться в суботу, 13 липня, о 07:00 за київським часом. Для тих, хто хотів купити цей смартфон - це відмінна можливість заощадити, причому чималі гроші.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Отже, в США базові версії Pixel 3 і Pixel 3 XL з 64 ГБ флеш-пам'яті пропонуються відповідно за $599 і $699 - це, як зазначалося вище, на $200 нижче їх звичайної ціни.

Однак, є й свої мінуси. В Україні інтернет-магазин Google Store раніше недоступний. Однак, девайс можна купити зі знижкою на території Європи.

Ціни на представлені в травні здешевлені смартфони Pixel 3a і Pixel 3a XL поки залишаються без змін — від $399 до $479 відповідно.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.