Корпорація Microsoft випустила нову тестову збірку операційної системи Windows 10 для учасників програми Insider, в якій реалізована можливість спрощеної авторизації. За задумом, при авторизації в операційну систему всі облікові записи на конкретному пристрої будуть “безпарольними”. Схоже, компанія нарешті-то вирішила позбавитися від паролів. Якщо раніше ОС настійно рекомендувала додати пароль для входу в аккаунт, то зараз навпаки.

При активації цієї функції, користувачеві не доведеться вводити пароль для авторизації. Щоб розблокувати систему, користувачам потрібно буде використовувати розпізнавання осіб Windows Hello, розпізнавання відбитків пальців, PIN-код або фізичний ключ безпеки. Якщо система Windows Hello ще не активована, то при наступному вході в систему Microsoft проведе необхідне налаштування. Втім, не виключено, що для цього потрібна камера, або ж сканер відбитків пальців, який буде працювати в парі з комп'ютером.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Поки що нова функція доступна для обмеженої кількості користувачів ПК. Проте, користувачі зможуть її активувати після тестування фахівцями.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.