До цього моменту вже майже кожен власник Galaxy S10 в світі, ймовірно, отримав це дуже важливе оновлення програмного забезпечення, яке подарувало камері останнього флагмана Samsung спеціальний “Нічний режим”, і саме тому компанія вирішила офіційно почати демонструвати всю міць Нічного режиму Galaxy S10. Відзначимо, що подібна технологія використовується в смартфонах Pixel 3 від Google, а за неї відповідає нейромережа, яка допомагає обробляти фотографії. Що стосується Samsung, система працює трохи інакше.

В новому повідомленні у своєму офіційному блозі новин компанія Samsung опублікувала ряд фотографій, на яких були зображені головні визначні пам'ятки Сеула, щоб похвалитися тим, як її новий Нічний режим дозволяє створювати більш якісні фотографії в умовах низької освітленості. Судячи з фото, компанії дійсно вдалося довести технологію до ідеалу. І хоча якість фото дещо погіршується, це непогана ціна за фотографії. які робляться в темряві, або ж при поганому освітленні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

На додаток до порівняння фотографій з різних місць Samsung пояснила, як Нічний режим впливає на різні умови зйомки. Найкращим перевагою Нічного режиму, без сумніву, є зниження шуму і більш висока деталізація зображення в більшості сцен, але, як зазначає Samsung, він також коригує кольору і краще відображає як яскраві, так і темні ділянки. Фотографії виглядають більш природно, ніж обробка з допомогою фільтрів. Не виключено, що інші смартфони отримають такий режим якщо їм дозволить якість камери.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.