Nintendo все-таки представила нову портативну версію гібридної ігрової консолі Switch Lite, хоч і трохи пізніше, ніж очікувалося. Втім, його ціна вас приємно здивує, і зробить портативну консоль дуже популярною.

Nintendo Switch Lite не буде мати знімних контролерів Joy-Con. Замість цього нова консоль являє собою компактний пристрій “все в одному”, яке робить його більш схожим на Game Boy або Nintendo DS. Система підключається до телевізора для відтворення на великому екрані - це чисто портативний ігровий пристрій. Однак, така плата за низьку ціну. Хоча, функціонал залишиться все ж величезним, так що геймерам нудьгувати не доведеться.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Система має 5,5-дюймовий екран, тоді як у оригінальній версії - 6,2-дюймовий, важить менше, ніж оригінальна консоль Switch і поставляється в трьох кольорах: жовтий, сірий і блакитний. Nintendo Switch Lite зможе працювати від 3 до 7 годин без підзарядки, а Nintendo Switch - від 2.5 до 6.5 годин. І хоча екран менше, його все-одно буде вистачати для комфортної гри.

Нова консоль Nintendo Switch Lite буде коштувати $199,99 і з'явиться у продажу 20 вересня. Втім, за таку ціну можна придбати PS4, нехай і не в топової модифікації.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.