Точні копії iPhone останніх моделей — звичайна справа для Китаю. Однак тепер “новинки”, ретельно замасковані під оригінали, почали з'являтися на кілька місяців раніше їх анонсу. Так сталося і з новими iPhone, вихід яких запланований аж на вересень цього року.

Втім, дані про форму і розміри майбутніх iPhone з квадратними виступами в області тиловий камери витекли в інтернет порівняно давно, так що поява виготовлених з них готових продуктів не повинно дивувати. Втім, у мережі з'явилося відео, яке показало, яким буде iPhone 11. У будь-якому випадку, таким його представляють китайці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Візуально пристрої виглядають, як топові iPhone, до того ж гаджети оснащені потрійними камерами, причому як мінімум одна з камер є, як показано на відео, цілком робоча. Оболонка поверх Android, задіяна в смартфонів, майже повністю копіює iOS.

Звичайно, купувати це творіння геніальних умів ми не рекомендуємо.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.