Компанія Microsoft змінила правила для неактивних акаунтів і незабаром почне видаляти занедбані облікові записи.

Якщо раніше видаляли тільки акаунти, неактивні протягом 5 років, то тепер цей термін скоротили до 2 років. Тобто щоб зберегти свій обліковий запис - необхідно заглядати в нього хоча б раз у 2 роки. Інакше Microsoft автоматично видалить його. Втім, таке рішення здається цілком логічним, і ось чому - враховуючи кількість користувачів, сервера Microsoft поступово заповнюються даними, які можуть так і не знадобитися користувачам. У зв'язку з цим компанія вирішила не забивати непотрібною інформацією свої сервери, а видаляти його через певний проміжок часу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але видаляти будуть не всі акаунти. В безпеці облікові записи, з яких оформляли підписки на сервіси, здійснювали будь-які покупки або на яких залишилися кошти. Тобто навіть якщо ви користуєтеся тільки Microsoft Office або Xbox Live або хоч якось витрачали гроші - можете не переживати за свій обліковий запис.

Зміни набирають чинності 30 серпня. Подивимося, як на це відреагують користувачі.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.