Після японського контролю над експортом трьох основних видів сировини (фтористий поліімід, фоторезист, фтористий водень) для Samsung постраждали виробничі процеси на панелях і напівпровідникових мікросхемах компаній Samsung і LG. Зрештою, вони хочуть швидко вийти на місцевий та інші ринки. Знайти альтернативне джерело відповідності нелегко. Схоже, у компанії почалися проблеми з Galaxy Note 10 ще до його анонсу, що все ж таки відгукнеться компанії.

Несподівано в серію також надійшли телефони серії Galaxy Note 10, які знаходяться в процесі масового виробництва і виробництва.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Згідно новин, Galaxy Note 10, як очікується, буде оснащений 7-нм чіп Exynos 9825, який є модифікованою версією 8-нм Exynos 9820. Після модернізації власного 7-нм ливарного виробництва EUV від Samsung енергоефективність буде ще вище, а площа чіпа буде менше. Втім, все це не дозволить компанії випустити необхідну кількість смартфонів для першої партії пристроїв. Нагадаємо, що гаджет покажуть світу 8 серпня 2019 року, так що чекати залишилося навіть менше місяця. Правда, про смартфон мі знаємо практично все.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.