Геймери вже 13 років чекають продовження Bully. Перші чутки про сіквелі з'явилися ще в 2017 році, але, якщо вірити колишньому співробітникові Rockstar, це буде вже другою спробою студії випустити нову гру про пригоди Джиммі Хопкінс. Схоже, компанія свого часу відмовилася від продовження, але повернулася до цього проекту зовсім недавно.

На Reddit з'явився користувач fika122, який розпитав екс-розробника Bully про продовження гри. Надалі ця інформація потрапила в руки YouTube-блогера SWEGTA, який в свою чергу зняв ролик по цій темі. Звичайно ж, інформатора ніхто не видав, щоб у інсайдера не було проблем з законом.

Розробник співпрацював з Rockstar в період з середини 2008 року до середини 2009 року. За словами Бена, тоді Bully 2 готували для Xbox 360 і PlayStation 3, а йому доручили реалізувати три механіки:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
  • нирок у сміттєвий бак, щоб приховати від переслідувачів;

  • можливість притулитися до колони або дерева;

  • розіграш з мотузкою.

Все це звучить весело, а головне свіжо, так як подібної механіки в першій частині культової гри точно не було.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бен також поділився сюжетною зав'язкою Bully 2. Сценаристи хотіли розповісти, як на літніх канікулах Джиммі (головний герой першої Bully) вирушав у величезний будинок нового чоловіка своєї матері. Поруч з маєтком був літній табір і невелике містечко, який дозволяли досліджувати. За сюжетом, Джиммі протистояв нащадкам вітчима.

Втім, у серії не так вже й багато шансів з'явитися на світ. Компанія направила свої ресурси на інші проекти, які зможуть охопити велику аудиторію.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.