Після недавнього закриття Google+ "корпорація добра" не залишає спроб створити власну соціальну мережу. На цей раз компанія розробила соціальне додаток Shoelace (Шнурки). Схоже, компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Враховуючи, скільки сервісів так і не стали популярними, в цьому є певний сенс.

Новий проект покликаний об'єднати людей, які живуть поруч з однаковими інтересами. Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до подій, можна обговорити їх з іншими учасниками в загальному чаті. Також в програмі є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею. У теорії, це дозволить людям зблизитися, базуючись на спільних інтересах та вподобаннях. З іншого боку, потрібна ця соцмережа для тих, хто вже має величезну кількість друзів? Та й взагалі, чим цей сервіс краще Facebook?

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Програма поки доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версії поки немає. Розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива лише за запрошеннями. Подивимося, яке майбутнє буде у цієї новинки.

Нагадаємо, що інсайдери розповіли, які iPhone подорожчають до осені. Не секрет, що нові смартфони від яблучної корпорації покажуть вже у вересні цього року. Правда, ціни на гаджети вас просто шокують. За топову версію компанія попросить у покупця 1400 доларів, що нереально багато, навіть для iPhone.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зробить ігри для PlayStation 4 абсолютно безкоштовними. Це означає, що більшість популярних ігор, яких не було раніше на консолі стануть доступними, та ще й за копійки. Завдяки підписці в 100 гривень під назвою EA Access, кожен користувач зможе насолодитися новими іграми.

Також Знай.uа писав, що не встигли користувачі отримати свої Xiaomi Mi Band 4, як в мережу злили нові подробиці про Band 5. Інсайдери повідомляють, що браслет отримає не тільки оновлений дизайн і поліпшену продуктивність, але і круту функцію, яка сильно здивує користувачів. Звичайно ж, мова йде про ЕКГ. Подібних гаджетів з такою функцією на ринку не так вже й багато, та й коштують вони набагато дорожче.