Найбільш продаваною моделлю смартфона на території США другому кварталі 2019 року став iPhone Xr. В цілому, всю трійку лідерів займають пристрої від Apple. Схоже, яблучна корпорація дуже добре себе почуває в США, так що сумніватися в успішності компанії просто немає сенсу. Що стосується інших смартфонів, вони сильно відстали від яблучного гіганта.

Про це сказано на сайті Kantar World Panel. На другому місці модель iPhone 8 а на третьому торішній флагман iPhone Xs Max.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому аналітики відзначають, що частка смартфонів, що працюють на iOS, в цілому знизилася в США - на 2,4%. Однак, на тлі падіння продажів торішніх смартфонів, цей показник не так вже й лякає користувачів. Втім, це ще на території США заборонили продавати смартфони Huawei, що гарантує відсутність конкуренції на ринку США.

Також знизилася частка продажів смартфонів Samsung. При цьому популярність пристроїв Motorola і Google, навпаки, зростає.

На 4 і 5 місці за рівнем популярності в США йдуть моделі Samsung Galaxy S10 Plus і Galaxy S10.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.