Складаний смартфон Huawei Mate X повинні були представити ще минулого місяця, але тільки зараз він з'явився на сайті китайської сертифікаційної комісії TENAA. Це означає, що смартфони незабаром з'являться на прилавках.

За даними TENAA, OLED-панель на Mate X буде мати розміри 8 дюймів і мати дозвіл 2480×2200 пікселів. Це означає близько 414 пікселів на дюйм, що менше, ніж 538 ppi на моделі Mate 20 Pro, але вище, ніж 398 ppp на Huawei P30 Pro, випущеному раніше в цьому році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для порівняння, Samsung Galaxy Fold — єдиний на даний момент реальний конкурент Huawei Mate X - має дисплей з роздільною здатністю 362 пікселя на дюйм. Втім, ці показники не так вже й цікаві.

Згідно з даними TENAA, Huawei Mate X буде живитися від батареї 4 400 маг, яка насправді менше, ніж акумуляторна батарея ємністю 4500 мАч, про яку говорили на першій презентації смартфона. Це може говорити про деяких змінах, що відбуваються за лаштунками, які призводять до затримок навколо дати релізу. Схоже, компанія вирішила не ризикувати, і доопрацювати смартфон, щоб не повторити історію Samsung.

Повідомляється, що смартфон отримає підтримку 5G-мережі. Також буде три конфігурації пам'яті незвичайного складного смартфона: 6 ГБ + 128 ГБ, 8 ГБ + 256 ГБ і 12 ГБ + 512 ГБ. Що стосується цін, за гаджет попросять близько 2300 євро.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.