Компанія HMD Global представила два бюджетних мобільних телефони Nokia 220 4G і Nokia 105 (2019). Схоже, компанія дійсно хоче відродити еру кнопкових телефонів. Тепер же гаджети будуть працювати і з популярними месенджера.

Телефон Nokia 220 4G являє собою оновлену версію випущеної ще в 2014 році моделі. Звичайно, ціна приємно здивує користувачів, смартфони точно не будуть коштувати дорожче 100 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телефон отримав 2,4-дюймовий дисплей з QQVGA-дозволом, 16 МБ оперативної пам'яті і сховище даних на 24 МБ. На задній панелі можна знайти VGA-камеру з LED-спалахом і позначення 4G/LTE. Знімна батарея ємністю 1200 маг забезпечує до 27 днів роботи в режимі очікування і до 6,3 годин в режимі розмови. Звичайно, ці гаджети не про потужність і вони точно не призначені для переглядів фільмів.

Друга новинка Nokia 105 (2019) являє собою вже четверте покоління “стопятой” моделі, перше покоління вийшло в 2013 році, а попереднє - два роки тому.

Правда, у цього смартфона з характеристиками все скромніше. Про ціни новинок інформації поки немає, проте навряд чи вони будуть суттєво відрізнятися від своїх попередників.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.