Після недавньої аварії в море біля Філіппін смартфон Samsung Galaxy S8 виявився корисним для забезпечення безпеки 20 чоловік.

Смартфон працював після занурення в морську воду та допоміг викликати допомогу, повідомляється на офіційному сайті Samsung. Історія досить дивна, і лише якісна збірка смартфона допомогла цим людям вижити.

Човен з 16 іноземними дайверами і чотирма громадянами Філіппін під час екскурсії перекинулася в водах в провінції Себу. Приблизно через 30 хвилин після того, як човен перекинувся, перебували на мілині пасажири змогли покликати на допомогу. Всі вони благополучно повернулися на берег. Зазначимо, що Galaxy S8 був занурений у воду, але навіть після цього туристам вдалося викликати допомогу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаво, що Galaxy S8 сертифікований як водостійкий в прісній воді глибиною до 1,5 метрів на строк до 30 хвилин. Тобто ніхто не гарантував, що гаджет буде працювати після занурення в морську воду. Втім, є велика ймовірність, що iPhone після таких водних процедур вже б і не включився.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.