Були часи, коли мобільники Nokia були серед найбільш помітних і популярних у світі. Причому не за рахунок камер, процесора або дозволу екрану, а, насамперед, завдяки своїй міцності. Про надійність і запасі добротності тих пристроїв складалися легенди. А як йдуть справи у нащадків з міцністю? Звичайно, від знаменитих кнопкових телефонів не залишилося і сліду, а от цей девайс зумів повернути Nokia на ринок смартфонів.

Звичайно ж, блогери почали перевіряти девайс на міцність. Nokia 9 PureView. Смартфон з п'ятикамерній основною камерою пройшов вже звичні “кола пекла”, де його дряпали, палили і намагалися зігнути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

З стійкістю до подряпин - обійшлося без сюрпризів. Скло, яке захищає 5 камер на задній панелі впорався зі своїм завданням, як і екран. Втім, сенсор відбитків пальців

Передбачувано реагує на вогонь і OLED‑матриця - пікселі вигорають. При спробі зігнути корпус Nokia 9 PureView, блогеру не вдалося зломити його опір.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.