Представники компанії Firefox опублікували офіційну заяву, в якій відзначили свій намір остаточно припинити підтримку віртуальної майстерні Firefox Test Pilot, яка свого часу стала дійсно цікавою і багатофункціональною платформою для різних експериментів. Схоже, компанія відмовляється від амбітного проекту, який в майбутньому міг озолотити компанію.

Дана платформа являє собою експериментальний проект фахівців компанії Mozilla, які намагалися на його основі створювати і тестувати різні можливості та аспекти свого програмного забезпечення. Завдяки цьому сервісу безліч корисних сервісів стали реальністю, так що говорити про марність проекту точно не варто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Можливо, компанія просто хоче створити новий сервіс, який буде в рази краще за свого попередника. У будь-якому випадку, ми дізнаємося про це трохи пізніше.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.