Компанія Tesla постійно удосконалює не лише свої автомобілі, але і процес їх виробництва. Нещодавно був опублікований патент виробника на інноваційний метод виготовлення корпусів автомобілів, в якому рами планується майже повністю відливати з допомогою однієї величезної машини. Схоже, глава компанії Ілон Маск вважає, що складання автомобілів на нинішньому рівні виявився повільним, а відлив цільного корпусу не тільки збільшить швидкість збірки авто, але у збільшить міцність автомобіля, так як весь корпус створюється без жодного болта або шурупа.

Як правило, в контексті виготовлення рами транспортного засобу та процесу лиття під тиском, для лиття різних компонентів рами використовується багато машин. Наприклад, одна фабрична машина для лиття під тиском може бути призначена для лиття одного компонента рами. Звичайно ж, зібрати одну машину для створення всіх деталей не так і легко, але можливо.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Очікується, що нова установка з'явиться на фабриці Gigafactory 3 в Китаї і буде використовуватися у виробництві кросовера Model Y. Для спрощення його роботизованою складання Tesla також створила нову архітектуру електропроводки. Подивимося, чи зможе ця затія виявитися вдалою.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.