Деякий час назад Android-додаток інтернет-кінотеатру Netflix несподівано почав запитувати дозвіл на відстеження фізичної активності. Така поведінка насторожила користувачів. Втім, це цілком очевидно, адже додаток займається відображення ексклюзивного контенту, а не відстежує фізичну активність.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як розповіли днями представники Netflix в коментарі The Verge, трекінг активності використовувався в рамках тесту з поліпшення якості передачі відео при перегляді на ходу: компанія шукала спосіб оптимізувати потокову передачу в той час, коли користувач знаходиться в русі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Враховуючи, наскільки сильно серіали популярні на сьогоднішній день, деякі користувачі не відриваються від екранів і моніторів навіть під час прогулянки або поїздки на роботу.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.