Китайська компанія Huawei заявила про колаборації з брендом Swarovski, в рамках якої з'явиться нова версія флагманського смартфона Pro P30. Вона буде ексклюзивно продаватися в ОАЕ. Судячи з усього, китайська компанія хоче захопити ринок ОАЕ. Правда, наворочена версія не буде працювати на території України.

Комплект Limited Edition буде включати пристрій P30 Pro в кольорі Pearl White, а також чохол Glamourous, покритий кристалами Swarovski. В іншому характеристики смартфона залишилися колишніми: 6,47-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, 8-ядерний чіпсет Kirin 980, потрійна основна камера з головним сенсором на 40 Мп і акумулятор ємністю 4200 маг. Правда, цінник сильно здивує користувачів, так як він набагато вище, якщо порівнювати зі звичайною моделлю.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нова версія з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ ПЗУ з'явиться в магазинах Huawei з 8 серпня 700 доларів. До того ж, чохол з камінчиками можна придбати додатково за 135 доларів.

Крім цього, виробник анонсував випуск смартфона в новому чорному кольорі корпусу.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.