Google анонсувала нову функцію популярного браузера Chrome, націлену на захист користувачів від завантаження шкідливих файлів.

Нова програма під назвою Advanced Protection активується за кілька секунд і запобігає “вторгнення” шкідників з інтернету незалежно від наявності антивіруса на комп'ютері. Іншими словами, система перевіряє файл на наявність шкідливих вірусів, а вже потім дозволяє завантажувати його на ПК, якщо вірусів не було виявлено.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Активувати нову функцію можна на офіційній сторінці розділу “Додатковий захист” після придбання платних електронних ключів. Такі заходи захисту облікового запису актуальні для політиків, журналістів, бізнесменів і людей, для яких особливо важлива конфіденційність даних. Відзначимо, що система платна, і швидше за все, вона не призначена для звичайних користувачів. Швидше за все, така система стане у нагоді для корпорацій, які турбуються про власний захист.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.