Протягом двох місяців, з травня по червень, фахівці незалежного інституту інформаційної безпеки AV-TEST перевіряли 20 антивірусів для Windows. Випробуванням піддалися продукти для домашнього використання, причому тести йшли з налаштуваннями програм за замовчуванням, імітуючи поведінку користувача, який не заглиблюється в установки. Результати шокували користувачів мережі, і ось чому.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляє PCMag, найвищу оцінку за результатами тестів отримали три антивірусу: F-Secure SAFE 17, Norton Security 22.17 і Windows Defender.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда, головною перевагою стокового антивірусу є його безкоштовно основа, так що кожен бажаючий може встановити її на свій ПК, якщо він ще не встановлений. Втім, користувачі вважають, що виглядає це дивно, враховуючи, скільки косяків за останній час спостерігається в роботі Windows 10 і компанії Microsoft вцілому.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.