З 8 серпня в сервісі Google Maps стала доступна нова цікава функція – доповнена реальність. Раніше цю функцію могли використати тільки власники Pixel і Local Guides. Тепер же стандартна функція стане доступною і для звичайних користувачів.

Як передає Mashable, з 8 серпня бета-версія стала доступна для всіх користувачів пристроїв на iOS і Android. Єдина умова, щоб смартфон міг підтримувати функцію доповненої реальності. Однак, практично всі сучасні смартфони підтримують дану функцію, так що проблем не повинно бути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щоб запустити функцію, користувач повинен просто включити і навести камеру, вона визначить його місцезнаходження і стрілками вкаже шлях.

Крім того, Live View доступні послуги з перевірки та порівняння вартості рейсів і рекомендації щодо готелів і ресторанів для бронювання поїздки.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.