Як відомо, китайська корпорація Xiaomi випускає на ринок далеко не одні тільки смартфони і ноутбуки, але і дуже багато інші електронні пристрої. Китайська компанія приготувала приємний сюрприз для користувачів розумних телевізорів від Xiaomi, і ці функції вже практично готові з'явитися на телевізорах мільйонів користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Слідом за тим, як Huawei пообіцяла випустити на ринок телевізор з підтримкою відеодзвінків, китайська Xiaomi вирішила не відставати від свого головного конкурента. Як повідомив глава даної компанії, вже зовсім скоро у продаж виявиться запущений новий телевізор Mi TV, який зможе дзвонити на інші телевізори, використовуючи для цього відеозв'язок. Звучить дуже класно, але чи потрібно це в епоху телефонів інтернету - невідомо. Втім, нові телевізори будуть впроваджувати камери.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подивимося, що з цього вийде.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.