На днях вийшла нова версія популярного месенджера Telegram, яка принесла з собою ряд корисних функцій.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тепер можна відправляти повідомлення таким чином, щоб не турбувати одержувача відповідним звуковим повідомленням. Така функція точно стане в нагоді, якщо ви знаєте, що ваш співрозмовник чимось зайнятий, або ж просто спить. У теорії, це дозволить збільшити комфорт спілкування в цьому популярному месенджері. Для цього достатньо утримати кнопку відправки повідомлення і вибрати варіант “відправити без звуку”. У розділі “Дозволу групи” користувачі також знайдуть новий перемикач повільного режиму. Він теж досить корисний, і сподобається більшості користувачів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо цей параметр увімкнено, учасники групового чату можуть відправляти тільки одне повідомлення за інтервал, обраний власником групи. Інтервали повільного режиму варіюються від 30 секунд до однієї години. Це дозволить позбутися від флуду, що помітно збільшить якість інформації в отриманих повідомленнях.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.