Як стало відомо від офіційного джерела компанії Microsoft, керівництво американської корпорації прийняло рішення про те, що майбутнє велике оновлення ОС Windows 10 в особі 19H2, а його точне найменування поки що невідомо, чи стане останнім великим апдейтом.

Після цього радикальних змін у роботі операційки не планується найближчим часом. Це означає, що компанія направила свої ресурси на розробку нової ОС, яку представлять публіці вже в 2020 році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Реліз оновлення “десятки” трапиться восени 2019 року, тобто через кілька місяців, а потім, вже після цього, співробітники Microsoft продовжать випускати для десятої “вінди” тільки такі оновлення, які містять в собі якісь патчі для системи безпеки, або ж виправлення багів. Нововведень вони з собою приносити практично зовсім не будуть. Зазначимо, що з останнім оновленням компанія змогла зробити стабільну версію Windows 10, що порадувало користувачів.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.