App Store, мабуть, найприбутковіший магазин додатків в світі. Однак, високі показники прибутковості приваблюють не тільки сумлінних розробників і видавців, але і шахраїв. І хоча захист Apple набагато краще, ніж у Google, якщо йдеться про інтернет-магазинах додатків, в магазині для пристроїв яблучної корпорації все ж зустрічаються додатки від шахраїв.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Багато додатків в App Store зараз поширюються по моделі підписки. Це зручно як для розробників (фінансовий стимул для впровадження нових функцій), так і для самих користувачів (регулярні оновлення і підтримка). Однак, саме цим способом монетизації користуються шахраї. І хоча схеми злому досить прості, величезна кількість недосвідчених користувачів залишаються без грошей.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Починається все з того, що недобросовісні розробники маскують свої програми під фірмові програми від найбільш великих видавців. Для цього використовуються навіть схожі іконки, які нагадують популярні додатки.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.