Фахівці DxOMark вже дісталися до нових фаблетов Samsung і оцінили можливості камер (обох відразу) самої топової моделі - Galaxy Note 10+ 5G. Звичайно ж, результат здивував як експертів, так і звичайних користувачів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У основної камери смартфона чотири модуля: 12 Мп датчик (діафрагма від f/1.5 до f/2,4), телеоб'єктив на 12 Мп (f/2.1), ширококутний модуль на 16 Мп (f/2.2) з кутом огляду до 123 градусів і додаткова ToF камера.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За фото їй поставили 118 балів. Це на бал менше, ніж у Huawei P30 Pro, але на бал більше, ніж у Galaxy S10 5G. Втім, це не останній критерій, за яким визначають кращу камеру в світі.

За можливості відеозйомки камера отримала 101 бал, і це найвища оцінка. Тепер цей смартфон офіційно має кращу камеру в світі.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.