Незабаром після анонса Harmony OS бренд HONOR представив телевізори HONOR Vision, що працюють під управлінням нової операційної системи. У мережі з'явилися перші знімки включеного ТБ, демонструють інтерфейс універсальної ОС в роботі. Звичайно ж, дана ОС адаптована під телевізори, але різні дизайнерські рішення виявляться і на смартфонах від Huawei.

Основний інтерфейс новинки виконаний в стилістиці популярних Smart TV-рішень: часто використовувані функції розміщуються на головному екрані меню. Навігація здійснюється за допомогою свайпов по сенсорній панелі пульта ДУ або голосових команд.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім стандартних функцій, телевізор підтримує ряд корисних віджетів, за типом погоди і так далі. Все це вдалося завдяки гнучкій ОС від китайських виробників.

У режимі очікування новинка працює в якості розумної колонки на базі голосового помічника YOYO Hilink Eco. Для перегляду відеоконтенту з різних джерел не потрібно використовувати кілька програм від правовласників. Всі відео можна переглядати через один універсальний плеєр.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.