Компанія Xiaomi зібрала на краудфандингової майданчику гроші на виробництво нового продукту - шийного масажера Jeeback Neck Massager G2, який вже встиг стати хітом продажів. Враховуючи його ціну в 35 доларів, це було цілком очікувано.

Масажер виконаний у формі шийного обода і призначений для людей, які ведуть сидячий спосіб життя. Звичайно ж, масажер буде знижувати втому в області шиї, і робити це дуже професійно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Важить масажер всього 190 р. На внутрішній стороні є три масажні головки з плаваючою конструкцією. Звичайно ж, масажер володіє широким функціоналом, і також отримав безліч налаштувань і режимів масажу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вбудований акумулятор забезпечує 4 години безперервної роботи. А якщо користуватися масажером по 30 хвилин в день - одного заряду вистачить на 8 днів роботи. Якщо пристрій не стикається з шкірою - через 60 секунд воно автоматично вимкнеться.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.