Співробітники Microsoft повідомили про виявлення критичних вразливостей в операційній системі Windows, які дозволяють зловмисникам здобувати контроль над пристроями користувачів. Схоже, у Microsoft тепер серйозні проблеми, так як кількість користувачів, які опинилися під загрозою досягає мільйонів.

Проломи в разі атаки можуть бути використані хакерами, щоб заразити систему шкідливим ПЗ, після чого поширити його на інші пристрої. Зазначимо, що уразливість дозволяє отримати доступ до комп'ютера віддалено, без відома користувача.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У зоні ризику опинилися багато версії ОС, в тому числі Windows Server і Windows 10. Виняток - лише одна необновляемая Windows XP, якої вже мало хто користується.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.