Отже, у нас з'явився перший досить правдоподібний слух щодо дати анонса нової “плойки” PS5.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

12 лютого - саме в цей день нібито пройде захід PlayStation Meeting 2020, якщо вірити свіжим чуток. В цей день нам покажуть PS5 і ряд ексклюзивів, включаючи Ghost of Tsushima і The Last of Us 2. І це схоже на правду, так як компанія не часто представляє консолі нового покоління, і це захід відмінно для цього підійде.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Sony PS4 у свій час також представили у лютому (2013 року), так що слух заслуговує уваги. На жаль, якщо продовжувати проводити аналогію з PS4, придбати новітню консоль на початку наступного року не вийде, так як PS4 з'явилася на полицях магазинів лише у листопаді 2013 року. Втім, не секрет, що новинка вийде купити тільки навесні 2020 року, а ось про ціни поки що говорити рано.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.