Huawei вже кілька разів переносила дату релізу свого складного смартфона Mate X і зараз це сталося в черговий раз. Втім нічого дивного, адже компанія не готова представити продукт, який буде достатньо якісним і надійним.

Востаннє представники компанії говорили, що пристрій вийде не пізніше вересня, але схоже, що знову пішло не так. Тепер запуск Huawei Mate X відклали, імовірно, до листопада цього року. Причину виробник не уточнює. Проте, користувачі все ще в очікуванні виходу гнучкого смартфона за 2500 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Можливо, з'явилися проблеми на виробництві, з постачальниками або смартфону потрібно більше випробувань. Тим не менш, у звіті TechRadar говориться, що компанія впевнена, що Mate X буде анонсовано до кінця 2019 року. Подивимося, чи зможе корпорація випустити смартфон, який здивує публіку своїми можливостями, враховуючи таку величезну ціну.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.