Компанія Electronic Arts випустила трейлер нової гри з серії Need for Speed.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Витоку про нової Need for Speed підтвердилися, і незабаром ми зможе пограти в нову частину під назвою Heat. Судячи по ролику, нас знову чекає протистояння стрітрейсерів і поліцейських. Втім, все це ми вже бачили практично в кожній серії ігри, так що компанії варто придумати щось більш цікаве. Однією з особливостей гри буде зміна дня і ночі: у світлий час доби гравці будуть змагатися в гонках Speedhunter Showdown, а після заходу - вирішувати хто кращий у вуличних перегонах. Така собі суміш Pro Street і Most Wanted.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігровий процес Need for Speed Heat продемонструють на виставці Gamescom 2019 вже через 5 днів. На сайті гри поки ж можна оформити попереднє замовлення. Вона буде доступна на PC, PlayStation 4 і Xbox One. Реліз запланований на 8 листопада (передплатники Origin Access Premier і Play First Trial зможуть випробувати гру 5 листопада). Втім, л цінах поки говорити рано, але вона буде коштувати досить дорого.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.