Перший складаний смартфон Huawei Mate X був представлений на виставці MWC 2019 на початку цього року. З тих пір запуск смартфона кілька разів відкладався, що не дозволило йому поступити в продаж до цих пір. Не так давно було оголошено про те, що запланований на вересень запуск Mate X переноситься на листопад. Тепер користувачам доведеться ще почекати, так як компанія не готова представити продукт, який буде коштувати 2500 доларів.

Інсайдери повідомили, що апаратною основою пристрою стане однокристальна система Kirin 990, тоді як раніше повідомлялось, що буде задіяний чіп Kirin 980.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, Mate X буде поставлятися з потрійною основною камерою, аналогічної тієї, що використовувалася в смартфонах серії P30. Це означає, що компанія спробує запровадити в гаджет всі найкрутіші напрацювання. Правда, це лише тестова версія, і гнучкі смартфони будуть з'являтися на ринку набагато частіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.