Головним недоліком Google Chrome є підвищений витрата ресурсів. Враховуючи, скільки оперативної пам'яті браузер вживає для своїх потреб, акумулятор не може довго працювати при таких навантаженнях.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але, як з'ясував розробник Microsoft Шон Пикетт, однією з цих проблем може стати менше. Досить просто внести у програмний код браузера ряд незначних змін, на які Google вже погодилася. Причому це не прості оновлення і виправлення помилок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо Google дійсно вдасться скоротити споживання енергії Google Chrome, це зробить фірмовий браузер компанії більш привабливим рішенням для власників ноутбуків. До того ж, на сьогодні браузер виводить з ладу і смартфони, які перегріваються від великих навантажень.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.